MakelaarDijck

Met een thuis gevoel, wij hanteren een verzorgde en creatieve aanpak! Naast de standaard werkzaamheden die je van een makelaar mag verwachten, zetten wij hoog in om vraag en aanbod snel en goed te verbinden op een veilige manier. Daar staat tenslotte een dijk voor, verbinden en beschermen. In een wereld waarin steeds meer online gaat, wat wij vinden een onpersoonlijke manier, wordt persoonlijk contact steeds belangrijkeren gewaardeerd.

Wij zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten. Aan- en verkopen vinden steeds sneller plaats vaak ook zelfs voordat een woning echt op de markt komt, als u ons laat weten waar u naar opzoek bent, dan gaan wij opzoek naar de juiste woning. Dit is het leuke van ons vak! Verbinden.

Door onze jarenlange ervaring in de makelaardij hebben wij echt kennis van deze markt, wij kennen de buurten en wijken als geen ander, wij wonen in dit gebied en zijn daardoor in staat om het beste advies te geven bij verkoop, aankoop, of bij een taxatie.

Dankzij onze contacten weten wij echt wat er speelt in een buurt. Hierdoor kunnen wij het juiste verhaal vertellen aan onze klanten daar heeft u wat aan! Wij werken graag samen met partners die, net als wij, altijd gaan voor een uitstekend resultaat, u kunt bij ons terecht met uw vragen.

Wie is MakelaarDijck

Ons team

Een klein team van Dijcken van makelaars en een Dijck van een commerciële binnendienst. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen en veel persoonlijke aandacht, hier staan wij voor!

Bij ons krijgt u een vaste makelaar naar wens. Het is zo fijn om samen het traject aan te gaan met een vaste makelaar die jouw verhaal kent zodat je niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. MakelaarDijck biedt u altijd een vast contactpersoon zodat we volledig betrokken kunnen zijn, hoe fijn is dat.

Makelaars:

Ron&Brigitte
Brigitte en Ron Verschoor zijn inmiddels met Rietgans. Makelaars in exclusief wonen niet meer weg te denken uit Langedijk en omgeving. De opvallende verkoopborden met de Rietgans, zijn u vast wel bekend. Zij zijn zeer gedreven, klantgericht en de initiatiefnemers van MakelaarDijck. Zij vonden dat Rietgans. Makelaars in exclusief wonen een “zusje” nodig had, hebben daarom MakelaarDijck opgericht, om zo ook een andere doelgroep kopers waar zij veel vragen van kregen te kunnen bedienen. Maar dan in MakelaarDijck. Zo blijft het zuiver waar MakelaarDijck voor staat en waar Rietgans. Makelaars in exclusief wonen aanvult in het hoger segment. Brigitte en Ron zijn overtuigd dat MakelaarDijck de juiste keus is voor u.