Wie is MakelaarDijck

Ons team

Een klein team van Dijcken van makelaars en een Dijck van een commerciële binnendienst. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen en veel persoonlijke aandacht, hier staan wij voor!

Bij ons krijgt u een vaste makelaar naar wens. Het is zo fijn om samen het traject aan te gaan met een vaste makelaar die jouw verhaal kent zodat je niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. MakelaarDijck biedt u altijd een vast contactpersoon zodat we volledig betrokken kunnen zijn, hoe fijn is dat.

Makelaars:

Anouk Wenning-Kruijer
Anouk is een echte Langedijker, geboren en getogen, Langedijk en omstreken kent ze als haar broekzak. Anouk begon op haar 16e levensjaar met de opleiding juridische dienstverlening waar ze als snel door had dat ze de zakelijke richting op wilde, en met in de familie een bouwbedrijf leek dan ook de liefde voor huizen vanzelfsprekend. Bij meerdere makelaarskantoren gewerkt als makelaar in combinatie de makelaarsopleiding. Anouk is gecertificeerd A-RMT makelaar. Inmiddels is ze al meer dan 12 jaar actief werkzaam in de makelaardij, een geweldig vak waarbij ze mensen gelukkig mag maken met de aan- of verkoop van hun huis. Anouk vindt het prettig om laagdrempelig en informeel met elkaar om te gaan maar is in haar werkwijze altijd professioneel. Het leukste aan het makelaar zijn vindt ze het begeleiden van haar klanten: het meedenken, een plan van aanpak maken en de constante persoonlijke communicatie, waardoor uiteindelijk een goede aan- of verkoop tot stand komt.

Ron&Brigitte
Brigitte en Ron Verschoor zijn inmiddels met Rietgans. Makelaars in exclusief wonen niet meer weg te denken uit Langedijk en omgeving. De opvallende verkoopborden met de Rietgans, zijn u vast wel bekend. Zij zijn net als Anouk en Joke zeer gedreven, klantgericht en de initiatiefnemers van MakelaarDijck. Zij vonden dat Rietgans. Makelaars in exclusief wonen een “zusje” nodig had, hebben daarom MakelaarDijck opgericht, om zo ook een andere doelgroep kopers waar zij veel vragen van kregen te kunnen bedienen. Maar dan in MakelaarDijck. Zo blijft het zuiver waar MakelaarDijck voor staat en waar Rietgans. Makelaars in exclusief wonen aanvult in het hoger segment. Brigitte en Ron zijn overtuigd dat MakelaarDijck de juiste keus is voor u.