Aankoopbegeleiding

Als u een huis wilt kopen in deze markt dan moet u er snel bij zijn. De huizenmarkt is tegenwoordig hectisch. Panden staan maar kort te koop en vraagprijzen worden veelal overboden. De druk op de woningmarkt is groot. Online uw droomhuis zoeken werkt vaak goed via Funda maar zelfstandig de daadwerkelijke aankoop realiseren is wat lastiger. Het wordt pas echt vervelend als u voor de zoveelste keer achter het net vist.

Wilt u deskundig en eerlijk advies over een woning in deze regio? Dat vraagt om een aankoopmakelaar. MakelaarDijck is uw ideale partner bij aankoop.

MakelaarDijck is er voor u als u een huis wilt kopen óf verkopen, dus ook als aankoopmakelaar staan we voor u klaar voor alles wat u vanaf nu tegen zult gaan komen tijdens het aankoopproces. Vanaf een eerste bezichtiging tot het tekenen van het koopcontract. Fullservice!

Omdat wij grote kenners zijn van deze markt, weten wij wat er speelt en kunnen wij soms al een bezichtiging afspreken voordat een huis op websites als Funda verschijnt. Zo wordt de kans op de aankoop van uw droomhuis een stuk groter. Wij laten ons niet leiden door emoties en zullen u altijd een eerlijk en deskundig advies geven.

Wij bieden u een full-service aankoopdienst aan, waarbij we u begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot aan de aankoop! Wilt u kennismaken met ons? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor. We brengen uw wensen graag in kaart.