Wie is MakelaarDijck

Ons team

Een klein team van Dijcken van makelaars en een Dijck van een commerciële binnendienst. Hierdoor kunnen we snel schakelen en hebben we korte lijnen en veel persoonlijke aandacht, hier staan wij voor!

Bij ons krijgt u een vaste makelaar naar wens. Het is zo fijn om samen het traject aan te gaan met een vaste makelaar die jouw verhaal kent zodat je niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. MakelaarDijck biedt u altijd een vast contactpersoon zodat we volledig betrokken kunnen zijn, hoe fijn is dat.

Makelaars:

Ron&Brigitte
Brigitte en Ron Verschoor zijn inmiddels met Rietgans. Makelaars in exclusief wonen niet meer weg te denken uit Langedijk en omgeving. De opvallende verkoopborden met de Rietgans, zijn u vast wel bekend. Zij zijn zeer gedreven, klantgericht en de initiatiefnemers van MakelaarDijck. Zij vonden dat Rietgans. Makelaars in exclusief wonen een “zusje” nodig had, hebben daarom MakelaarDijck opgericht, om zo ook een andere doelgroep kopers waar zij veel vragen van kregen te kunnen bedienen. Maar dan in MakelaarDijck. Zo blijft het zuiver waar MakelaarDijck voor staat en waar Rietgans. Makelaars in exclusief wonen aanvult in het hoger segment. Brigitte en Ron zijn overtuigd dat MakelaarDijck de juiste keus is voor u.