VRIJSTAAND WONEN MET GROTE SCHUUR MIDDEN IN BROEK OP LANGEDIJK!


Bent u op zoek naar een vrijstaande woning om geheel naar eigen inzicht om te toveren tot uw droomhuis? Kom dan zeker een kijkje nemen op het Bakkerspad 3 te Broek op Langedijk.

 

Verscholen op een van de mooiste plekjes in het historische hart van Broek op Langedijk treft u deze vrijstaande woning uit 1908 aan. Het ruime perceel grenst aan het vaarwater van het Duizendeilandenrijk en omvat behalve de woning ook een voortuin, achtertuin en ruime garage/schuur met oprit.  De woning behoeft groot onderhoud; we zijn op zoek naar iemand die dit ziet als een uitgelezen kans om op een unieke locatie een droomhuis te creëren dat ook in de toekomst voldoet aan de nieuwe duurzaamheidseisen. 

 

Huidige indeling woning:
Begane grond:
De open indeling maakt dat de begane grond heel ruim aanvoelt. Het keukengedeelte grenst aan de tuin, die bereikbaar is via openslaande deuren. Het woongedeelte biedt ruimte aan een aparte eethoek en een zithoek met open haard. In de gang naar de trap is een toiletruimte, in het trapportaal hangt de HR-ketel (2014) en is ruimte voor een wasmachine en droger. 

Bovenverdieping:
Via de wenteltrap komt u boven in de lange gang, die uitkomt op de ruime slaapkamer aan de voorzijde van het huis. De gang biedt daarnaast toegang tot een slaapkamer aan de tuinzijde, een toiletruimte (thans in gebruik als bergruimte) en een aparte badkamer met bad, douche en wastafel. 

Garage:
De royale stenen garage heeft een deels geïsoleerde vliering die via een vlizotrap bereikbaar is. De garage is ook via de tuinzijde toegankelijk.

Buitenleven:
De ruime, onderhoudsvrije achtertuin ligt op het oosten en is zowel via het zijpad als achterom bereikbaar. In de betegelde voortuin kunt u 's zomers genieten van het avondzonnetje. 

Ligging:
Het perceel ligt op een idyllische locatie in het historische hart van Broek op Langedijk. Restaurants, winkels en scholen zijn op loopafstand en met de fiets bent u binnen tien minuten in Heerhugowaard en binnen twintig minuten in Alkmaar. 

Tot slot:
We zijn blij dat we u dit unieke object aan kunnen bieden. Wordt u enthousiast van het idee uw eigen droomhuis te creëren op deze geweldige locatie? Neem dan snel contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.


Bekijk pand op Google Maps.