NAGELNIEUW! UITGEBOUWDE WONING.ENERGIE ZUINIG EN ENERGIELABEL A++++

Bent u zoek naar een geweldig net opgeleverd nieuw woonhuis? En heeft u behoefte aan ruimte? Dan is Beemdgras 100 in Assendelft zeker uw aandacht waard.

De huidige eigenaar heeft alle opties genomen voor deze woning behalve de keuken, toilet en badkamer niet laten uitvoeren door de aannemer. Denk aan Uitbouw, Luxe deuren, trap met twee opberglades, groot dakkapel, dakraam, extra zonnepanelen (totaal 14) en nog meer. U kunt uw eigen wensen toevoegen, zoals keuken, toilet en badkamer. Deze zijn dus nu niet aanwezig. Wel alle leidingen zodat u eenvoudig een keuken, badkamer en toilet naar eigen smaak en kosten kunt realiseren.  Daarmee wordt dit prachtige woonhuis direct uw eigen woonhuis. Eigen smaak en niet de smaak van een ander hoeven kopen. Heerlijk toch!

Indeling:

Entree, toilet (nog te kiezen), meterkast en trapopgang.

Enorme woonkamer, uitgebouwd en heel licht. Open keuken, (nog te plaatsen) en deur naar de tuin. Alles is behang klaar voor oplevering en de begane grond is uiteraard vloer verwarmd! Dat is natuurlijk een heerlijke luxe. U kunt dus uw eigen keuken uitzoeken, niet in de koopprijs inbegrepen!

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn de eerste drie van totaal 4 slaapkamers aanwezig. Alles is behang, of stuuk klaar. Ook heeft de gehele eerste verdieping vloerverwarming! De badkamer, uiteraard ook vloer verwarmd! Is nu casco. U kunt dus een eigen badkamer laten plaatsen. (Niet in de koopprijs inbegrepen!) De badkamer is echt ruim, een badkamer meubel met dubbele kranen, inloopdouche, tweede toilet en mogelijk een bad kunt u hier plaatsen. Fijn dat u nog zelf de keuze hebt.

Tweede verdieping:

Inderdaad een volwaardige tweede verdieping met vaste trap. Deze is megagroot! Er zijn met gemak twee slaapkamers te realiseren. Nu is het een grote ruimte met een afgesloten ruimte waar de techniek en de wasmachine/wasdroger aansluiting is. Een thuiswerkplek met een vierde slaapkamers is ook mogelijk. We laten u het graag zien. Ook deze verdieping is vloer verwarmd.

Het hele huis is top geïsoleerd, heeft overal draai kiep ramen en is uiteraard energiezuinig! GASLOOS!

Buitenleven:

De woning heeft een zonnige tuin, een achterom en een schuurtje voor uw fietsen. U kunt het nog indelen zoals u wilt.

Tot Slot:

Energiezuinig. Warmtepomp. Royaal, uitgebouwde woonkamer. Dicht bij alle winkels en het treinstation! Amsterdam op korte afstand en, direct te betrekken! Dus niet wachten op nieuwbouw! Kom en kijk zelf.

Interesse gewekt? U bent van harte welkom!


Bekijk pand op Google Maps.