Unieke vrijstaande stenen bungalow met vrij uitzicht op eigen tuin, weiland en de golfbaan.

 

Interessant voor investeerders!

 

Op het voormalige recreatieterrein “Greco Marina” in het West-Friese dorp Winkel, vindt u deze geweldige verscholen bungalow met waanzinnig uitzicht over de 18 holes golfbaan op de nog geen 500 meter afstand gelegen van Golf & Countryclub Regthuys.

 

De recentelijk verbouwde bungalow gelegen op 345m2 grond is ruim van opzet. Overal om de bungalow vindt u groen. Groen in de vorm van gras, bloemen, struiken en bomen. ’s Avonds is de gehele tuin rondom verlicht. Alle voorzieningen zijn gelijkvloers. Naast een hele fijne praktische woonkamer en keurige keuken, heeft u ook tot u beschikking een veranda, 2 slaapkamers een luxe badkamer en een separaat toilet. De hal, badkamer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming.

 

De afwerking in deze bungalow is echt waanzinnig! Dit moet u met eigen ogen komen bekijken.

 

De plek is fantastisch, alles dichtbij, winkelcentrum, golfbaan en diverse verenigingen en scholen. Parkeren kan op een eigen parkeerplek op het centrale parkeerterrein waar ook de postbussen en de afvalcontainers staan.

 

De indeling

U betreedt de kavel via een luxe ruimtebesparende schuifpoort van douglas hout.
Via de voordeur komt u in de hal met vloerverwarming. De hal is de verkeersader en verbindt de eerste slaapkamer, toiletruimte, badkamer en natuurlijk de fijne woonkamer met open keuken. Een efficiënte indeling waar het maximale is uitgehaald. De woonkamer heeft voldoende raampartijen waardoor er aan alle kanten licht binnenvalt en biedt u toegang tot de veranda, hier is ook de voorbereiding getroffen voor centrale verwarming. Zet u de deuren helemaal open dan betrekt u binnen en buiten met elkaar. Heerlijk vertoeven.

Gezelligheid kent geen tijd en staat daarom ook hier voorop. Door de indeling kunt u een zithoek creëren en een eethoek. De woonkamer is ruim en alles is tot in de puntjes afgewerkt met weggewerkte leidingen en mooie hoge plinten.

De keuken is eenvoudig en biedt wel alle noodzakelijke faciliteiten. Voorbereidingen getroffen om te kunnen koken op stroom.


De twee slaapkamers zijn beide natuurlijk net als de rest weer tot in de puntjes afgewerkt. De hoofdslaapkamer heeft vaste kasten.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche met luxe glazen deur een vast badmeubel, wastafel en design radiator.  Het toilet is separaat!

Bijzonderheden

Mooi als instapwoning

Interessant voor investeerders

Levensloopbestendig voor ouderen

Interessant voor starters
Gelegen op erfpacht

Verhuurmogelijkheden, hoge rendementen te behalen (moet in overleg met de parkeigenaar)

Inschrijven bij de gemeente is mogelijk op dit adres

De woning beschikt over een eigen parkeerplek op het parkeerterrein.
Oplevering in overleg.

 

Bij interesse komt u kijken en laat u verrassen door de omgeving, en vooral de afwerking van deze prachtige stenen bungalow!

 

 


Bekijk pand op Google Maps.