RUIMTE EN MIDDEN IN HET DORP!!! 

Zoekt u een heel gezellig woonhuis, midden in het dorp, met veel ruimte en zelfs de mogelijkheid om een winkel te kunnen starten?

Midden in het dorp aan de Dorpsstraat 563 te Noord Scharwoude hebben wij voor u een unieke kans om en gezellig te wonen met veel ruimte en mogelijkheid tot vestigen van een bedrijf.

De woning laat aan de buitenkant niet goed zien hoe luxe en ruim deze eigenlijk is. Alleen al het dakterras van liefst 60 m2 is geweldig. U kunt de zon onder zien gaan en kijkt over het dorp heen. Op het dakterras is ook nog een sauna aanwezig! Heerlijke luxe welke niet zichtbaar is als u voor de woning staat.

Indeling:

Zowel vanaf de dorpsstraat als vanaf de voorburggracht kunt u de woning betreden.

Vanaf de voorburggracht komt u in de gezellige en sfeervolle woonkeuken binnen. Daar voelt u direct welke sfeer en luxe deze woning bezit. De keuken is van alle gemakken voorzien en van hoge kwaliteit.

Vanuit de woonkeuken loopt u naar de naastgelegen ruimte welke eigenlijk een garage is. Momenteel wordt deze ruimte anders gebruikt. Het zou een ideale ruimte zijn om eventueel beneden te kunnen slapen en een extra badkamer te realiseren. Natuurlijk kan het ook als garage dienen.

De Woonkamer:

De royale woonkamer kunt u vanuit de woonkeuken via de openslaande deuren of vanaf de dorpsstraat betreden. De woonkamer met gashaard is heerlijk ruim en licht. De gestucte wanden en plafond zijn perfect afgewerkt. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.  Oorspronkelijk was dit de groentezaak van de familie DUIJS. Wie is er niet bekend mee!

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gerealiseerd en een uiterst luxe badkamer met vloerverwarming. alles is goed en degelijk afgewerkt.

Dakterras: Via de Masterbedroom, met inloopkast kunt u het dakterras betreden. Maar liefst 60 m2 groot en met een sauna. Hier vertoeven is beter dan een kleine tuin, de privacy en ruimte vol op de zon is werkelijk voor deze locatie uniek te noemen.

Tweede verdieping:

Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, op deze verdieping zijn nog 2 slaapkamers gelegen.

Kortom, een woning met 5 slaapkamers, zeer ruime woonkamer, een geweldig dakterras, sauna, garage of kantoor/winkel mogelijkheid en goed onderhouden midden in het dorp met scholen en winkels op loopafstand. Dit alles komt niet vaak in de verkoop! Interesse gewekt? Maak een afspraak met ons, wij leiden u graag rond.

 

 

 

 

 


Bekijk pand op Google Maps.