Goed onderhouden en uitgebouwde tussenwoning centraal gelegen in het dorp!

 

Bent u op zoek naar een goede tussenwoning in een kindvriendelijke buurt met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin? Dan is dit de woning welke u moet bekijken! 

 

De woonkamer is uitgebouwd, heeft een bijkeuken, aangebouwde stenen schuur, een goede tuin op het noorden en met 4 slaapkamers (waar van 1 fijne zolderkamer) goed geschikt voor een gezin!

Winkels, scholen, en diverse sportverenigingen op loopafstand te bereiken.

 

Indeling:

Entree, meterkast, toilet en toegang tot de 1e verdieping en woonkamer.

De woonkamer is straatgericht en is aan de achterzijde uitgebouwd, hier treft u een fijne eetkamer met dubbele deuren naar de achtertuin. De halfopen keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok in lichte kleurstelling met diverse apparatuur. Naast de keuken bevindt zich de ruime praktische bijkeuken voorzien van een lichtkoepel. In de bijkeuken is de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken biedt ook toegang tot de aangrenzende stenen berging, die eveneens een eigen toegangsdeur heeft naar de achtertuin.

 

Eerste Verdieping:

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. De slaapkamers zijn keurig en goed van formaat. De badkamer is voorzien van een douchehoek, wastafel en de 2e toilet. De gehele verdieping is keurig en ook hier zeggen wij, mogelijk eigen kleur aanbrengen en klaar voor bewoning.

 

Tweede verdieping:

Met een vaste trap bereikt u de tweede verdieping, hier vindt u, of een vierde slaapkamer of een fijne werkplek thuis. De ruime tweede verdieping is echt een meerwaarde door de grote dakkapel waardoor de ruimte erg licht is. 

 

Buitenleven:

Dit fijne woonhuis heeft een ruime tuin op het noorden met achterom.

Hier is het buitenleven niet alleen in de achtertuin, de kinderen kunnen heerlijk op straat aan de voorzijde spelen. En er zijn meer dan voldoende parkeerplekken voor iedereen. 

 

Tot Slot:

Het meetrapport wijkt af, de aangegeven woonoppervlakte is inclusief overige inpandige ruimte dit is de zolderruimte. Bent u op zoek naar een woonhuis midden in het dorp, 4 slaapkamers, en direct te betrekken dan is dit woonhuis zeker uw aandacht waard. De trein is slechts op 15 minuten fietsen, Alkmaar dichtbij en Amsterdam binnen 40 minuten bereikbaar. Winkels, scholen, sportverenigingen op loopafstand. 

Interesse gewekt? U bent van harte welkom.


Bekijk pand op Google Maps.