Start hier uw nieuwe woon avontuur? 

Gelijkvloers wonen op een schitterende locatie. Dit turn-key 3-kamer HOEK appartement is gelegen op de begane grond, heeft veel lichtinval, een eigen voor- en achtertuin, een zij-entree, een berging op eigen terrein en een privéparkeerplaats! 

Heerlijk wonen, comfortabel en landelijk, in de prachtige Schermerpolder. En toch binnen 15 minuten met de bus naar het bruisende centrum van Alkmaar.

 

Het appartement heeft 2 slaapkamers en is uitgerust met een hagelnieuwe, tijdloze en praktische luxe keuken voorzien van alle benodigde apparatuur. Uw badkamer is luxe uitgevoerd met een ligbad én een separate inloop douche.

 

Voorbereid op de toekomst! U heeft namelijk een eigen warmtepomp (met koel optie) die is aangesloten op de vloerverwarming. U heeft dus geen gasaansluiting en in combinatie met de zonnepanelen op het dak heeft u daarmee een duurzaam appartement. 

De voortuin met openslaande deuren is gelegen op het zuidwesten. Hier is het heerlijk vertoeven met uitzicht op het kleinste huisje van Schermerhorn.

 

Direct te aanvaarden!

 

 

Het nieuwbouwplan De Kompas:

 

Dit geweldige appartementencomplex is gebouwd op de locatie van de voormalige basisschool Het Kompas.

De Kompas is gelegen in het gezellige dorpshart van Schermerhorn. Het dorp is gelegen op wat ooit het Schermereiland was en maakt sinds 2015 deel uit van de gemeente Alkmaar. De binnenstad van Alkmaar, Hoorn en Purmerend is met directe uitvalswegen binnen 15 minuten te bereiken.

 

Bijzonderheden:

 

- De woning is een hoek appartement met veel raampartijen en lichtinval;

- Geniet van het gemak van een parkeerplek met de mogelijkheid om uw eigen auto laadpaal te installeren;

- Een modern interieur wacht op u: geniet van een keuken voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur

- Duurzaam wonen op zijn best met een Energielabel A++;

- Twee goed bemeten slaapkamers bieden comfort en flexibiliteit;

- Ontspan in een van uw eigen buitenruimtes/tuinen

- Geen parkeerproblemen hier: naast een eigen parkeerplaats beschikt u ook over een handige privé berging voor extra opslag;

- Servicekosten: Thans € 102,77,- per maand;


Bekijk pand op Google Maps.